DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2016

XXI. Jihočeská výstava psů - 5.3.2016 - Výsledky

XXI. ročník Jihočeské výstavy psů uspořádalo naše Kynologické sdružení České Budějovice v areálu Výstaviště ČB v krásném, velkém pavilonu T1. Výstava byla přístupná pro všechna plemena FCI skupin mimo NO a kníračů. Klub chovatelů teriérů měl pro vyjmenovaná plemena klubovou výstavu bez zadávání titulu Klubový vítěz. 

Na výstavu bylo přihlášeno 612 psů, z toho 435 na oblastní výstavu a 177 na klubovou výstavu KCHT. Celkem se posuzovalo v 9ti výstavních kruzích. Oblastní výstavu posuzovali rozhodčí - Havelka Tibor, Vondrouš Otakar, MVDr. Šimek František, Dolejšová Olga, Mgr. Brotánková Zuzana a Jandová Jiřina. Klubovou výstavu KCHT posuzovali rozhodčí - Hrabáková Olga, Nováková Iveta, Ing. Kubík Zbyněk.

Výstavní kruhy byly ve vytápěném pavilonu T1. V každém kruhu byl vyškolený personál, který zabezpečil plynulý chod posuzování. Vystavovalo se v prostorných kruzích pokrytých koberci. Výstava proběhla bez protestů. Zadáno bylo 80 titulů Oblastní vítěz, na klubové výstavě 20x BOB, 8x BOS, 55x CAC, 20x r.CAC, 18x CAJC. 

Vítěze XXI. Jihočeské výstavy psů vybral pan rozhodčí MVDr. František Šimek a stal se jím pes plemene lapinkoira UNELIAS AV VINTERVIDDA majitel Lauluten Christian. Srdečně blahopřejeme!!!

Členové Kynologického sdružení a přátelé zabezpečili perfektní průběh celé výstavy. Jsem na ně právem pyšná. Pevně věřím, že se lidem výstava líbila a třešničkou byly krásné ceny pro vítěze. 

Příští ročník plánujeme na první březnovou sobotu 4.3.2017.

Ing. Lenka Adámková 

ředitelka výstavy

Výsledky - Závěrečné soutěže - ZDE

Výsledky kompletní - povýstavní katalog - ZDE

Fotogalerie závěrečných soutěží - ZDE

Fotogalerie - momentky z výstavy - ZDE