DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2018

XXIII.Jihočeská výstava psů - 3.3.2018 - Výsledky

První březnovou sobotu naše Kynologické sdružení pořádalo XXIII. ročník Jihočeské výstavy psů. Výstava se konala v areálu Výstaviště ČB v pavilonu T1.

Výstava byla spojena s klubovou výstavou Klubu chovatelů teriérů a klubovou výstavou Klubu anglických bulldoků ČR. Oblastní výstavu posuzovali - Václavík Miroslav, Vondrouš Otakar, Ing. Jančík Leoš, Havelka Tibor, Hořák Karel a Mgr. Brotánková Zuzana. Klubovou výstavu KCHT - Tichá Vladimíra, Letáčková Eva, Smékal Dalibor a klubovou výstavu Klubu anglických bulldoků - Hořák Karel.

Něco málo ze statistik. Na výstavu bylo přihlášeno 569 psů, z toho na oblastní výstavu 375 jedinců, na KV KCHT 174 jedinců a na KV Klubu anglických bulldoků 20 jedinců. Zadáno bylo 81 titulů Oblastní vítěz. Pro Vítěze tříd byly připraveny poháry, pro Oblastní vítěze krásné kokardy. V závěrečných soutěžích byla oceněna první tři místa, ve kterých vítězové obdrželi nádherné poháry.

Vítěze XXIII.Jihočeské výstavy psů vybral pan rozhodčí Otakar Vondrouš a stala se jím fena plemene skotský teriér LUCKY STAR´S MARYLIN majitelka Michala Štětinová. Gratulujeme!!!

Další ročník Jihočeské výstavy psů plánujeme na první březnovou sobotu 2.3.2019.

Ing. Lenka Adámková, ředitelka výstavy

VÝSLEDKY

Výsledky - Závěrečné soutěže - ZDE

Výsledky kompletní - povýstavní katalog - ZDE

Fotogalerie ze závěrečných soutěží - ZDE