DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2011

XVI.ročník - 5.3.2011

Dne 5.3.2011 KS České Budějovice pořádalo XVI. ročník Jihočeské oblastní výstavy psů v areálu Výstaviště České Budějovice. Sešlo se celkem 529 psů, z toho 126 psů se zúčastnilo klubové výstavy Klubu chovatelů teriérů, 22 psů klubové výstavy Sarplaninac klubu a zbytek tj. 381 psů oblastní výstavy. Zadáno bylo 69 titulů Oblastní vítěz!!!

Jelikož bylo nádherné počasí, těšili jsme se i z hojného počtu návštěvníků (diváků), kteří měli možnost sledovat pejsky v 9ti výstavních kruzích. Posuzovali tito rozhodčí: Ing. Leoš Jančík, Bc. Vladimíra Tichá, Olga Dolejšová, Ing. Alena Košťálová, RNDr. Jaroslava Ovesná, CSc., MVDr. František Šimek, Vladimír Adlt, Andraš Polgar a František Pasák.

Chtěla bych tímto ještě jednou poděkovat především úžasnému sboru rozhodčích za spravedlivé posudky, všem vystavovatelům za hojnou účast a návštěvníkům za skvělé publikum. Obří díky patří především všem lidem z našeho Kynologického sdružení a ostatním, kteří pomáhali s organizací výstavy - bez nich bychom tuto výstavu nemohli uskutečnit.  Pevně věřím, že příští ročník se ponese ve stejném duchu jako letošní a budeme se snažit připravit minimálně stejné zázemí pro výstavu, jako tomu bylo letos.

Za celý kolektiv Ing. Lenka Adámková

Více fotek z výstavy naleznete zde.