DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2023

XXVI. Jihočeská výstava psů - 4.3.2023 - výsledky 

Tradiční první březnová sobota 4.3.2023 byla pro nás rekordem. Přihlásilo se na ni celkem 981 psů (683 psů Oblastní výstava, 256 psů Klubová výstava KCHT, 42 psů Klubová výstava KABCR)!!! Neskutečně děkujeme všem vystavovatelům a divákům, kteří s námi prožili krásnou sobotu a užili si výstavní den.

Výstava se konala ve vytápěných halách T1 a R1 v areálu Výstaviště České Budějovice. Celkem jsme měli 14 kruhů, kde posuzovali tito rozhodčí - na oblastní výstavě: Miroslav Václavík, Ing. František Korda, Antonín Karban, Ing. Alena Košťálová, Renata Cepková, Lenka Fairaislová, MVDr. Veronika Chrpová, Alexandra Grygarová, Eva Letáčková, na klubové výstavě Klubu chovatelů teriérů: Vladimíra Tichá, Petra Márová, Olga Hrabáková, Alena Auerbach a na klubové výstavě Klubu anglických bulldogů ČR: Michal Korynta. Jelikož se nám přihlásilo 31 dětí na soutěž Junior Handling I. a II. kategorie, přijela nám je posoudit Petra Kučerová. 

Děkujeme našim partnerům na výstavě - firma Yolopet dodala vzorky krmiva pro každého vystavovaného psa a ceny do závěrečných soutěží. Zároveň byla možnost přímo na výstavě zakoupit velké množství chovatelských potřeb od pamlsků, hraček, obojků, kosmetiky až po krásné pelíšky pro psí miláčky. 

Nejkrásnějšího psa sobotní výstavy vybral hlavní rozhodčí pan Miroslav Václavík a stal se jím pes plemene německý ohař krátkosrstý Armagedon z Chomutovských hoblů. Gratulujeme ještě jednou všem účastníkům naší výstavy!!!

VÝSLEDKY 4.3.2023

Fotogalerie ze závěrečných soutěží a z výstavy - ZDE

Výsledky - Závěrečné soutěže - ZDE

Výsledky - Oblastní výstava - ZDE

Výsledky - Klubová výstava KCHT - ZDE

Výsledky - Klubová výstava KABCR - ZDE