DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Rok 2012

XVII.ročník - 3.3.2012

XVII.ročník Jihočeské výstavy psů provázelo krásné slunečné počasí. Výstava se opět konala v areálu Výstaviště České Budějovice, a.s. Celkem bylo přihlášeno 469 psů, z toho 387 psů na oblastní výstavu a 82 psů na klubovou výstavu Klubu chovatelů teriérů. Zadáno bylo 94 titulů Oblastní vítěz!!!!!

Slunečné počasí nalákalo spoustu diváků, kteří měli možnost prohlédnout si různá plemena psů všech skupin FCI a také podpořit malé vystavovatele, kteří se představili v soutěžích Dítě a pes a Mladý vystavovatel. Výstava se konala ve 3 pavilonech a 8mi výstavních kruzích. Pro tento ročník přijeli posuzovat uznávaní rozhodčí: Ing. Leoš Jančík, Tibor Havelka, Vladimír Adlt, Andraš Polgar, Ing. Alena Košťálová, Mgr. Božena Ovesná, Bc. Vladimíra Tichá a Eva Letáčková.
 
Celá výstava proběhla v přátelském duchu, rozhodčí pečlivě a spravedlivě posuzovali a doufám, že se všem líbilo.
 
Poděkovat bych chtěla především všem rozhodčím za perfektní přístup k vystavovatelům, všem vystavovatelům za účast a především kolektivu všech členů i nečlenů našeho Kynologického sdružení, za perfektní práci s přípravou a průběhem celé výstavy.
 
Ing. Lenka Adámková